Ontdek dare me

De meest ondeugende ontdekkingsreis voor jou en je partner.

Save the date: elke 3e weekend van de maand

Elke maand verrast worden met een nieuw avontuur? Dat kan met dare me, dé nieuwe verrassingsbox die jullie relatie naar een hoger niveau tilt.

Bestellen jullie vóór de 3e week van de maand? Dan begint jullie avontuur direct dezelfde maand. Dan start jullie ontdekkingsreis pas écht. Elke maand kijken jullie uit naar het dare me weekend; jullie pakken samen de – discreet verzonden – box uit en laten je leiden door de opdrachten. Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief en ontvang direct je eerste dare me momentje.

dare me momentje

dare me verklapt kleine, spannende geheimen – of relationship reminders – die jullie helpen bij een sterkere relatie. We noemen ze dare me momentjes. Soms een uitdaging en soms een tip. En soms iets om lekker te bekijken of beluisteren.

Nieuwsgierig?

Download gratis dare me momentje

    Love us on social

    Op onze socials delen we spannende tips en inspirerende beelden.