Leuke activeiten om te doen voor koppels

Leuke activeiten om te doen voor koppels

Leuke activeiten om te doen voor koppels 800 533 dare me

Leuke activiteiten om te doen voor koppels – als je er online naar zoekt krijg je de meest saaie, voor de hand liggende activiteiten. De afgelopen 2 jaar hebben we die allemaal wel uitgespeeld. Tijd voor wat leuke, frisse en originele ideeën. Niet te moeilijk, wel lekker out of the box. Welke kunnen jullie al afvinken?

Leuke activiteiten om te doen voor koppels: wat dachten jullie van een spel waarbij je elkaar beter leert kennen?

Leuke activiteiten om te doen voor koppels dare me
Leuke activiteiten om te doen voor koppels

Trip down memory lane

In onze zoektocht naar leuke activiteiten om te doen voor koppels kwamen we deze tegen en die vonden we zelf toch wel heel erg leuk: neem je partner mee naar de plek waar je bent opgegroeid. Jij bent de gids en je partner krijgt een kijkje in jouw vroegere leven. Waar speelde je altijd al kind? Waar haalde je al je kattekwaad uit? Stippel een mooie wandelroute uit met je favo plekjes van vroeger.

Samen ingewikkelde recepten uitproberen

Altijd al een keer coq au vin willen maken? Of altijd al een gerecht op je verlanglijstje hebben om te maken, maar nooit van gekomen. This is your chance! Zoek samen met je partner een leuk gerecht uit, maar wel eentje die uitdagend is om te maken. Doe samen boodschappen op de markt. Schenk thuis is lekkers in voor tijdens het koken. Help elkaar en lach met elkaar. Is jullie diner klaar? Snel even boven omkleden en je in een mooie outfit hijsen. It’s date night!

PS. Ook leuk is om het meest gekke recept ooit te zoeken online. Geen idee waar jullie aan beginnen, maar het is een avontuur (in de keuken) die jullie samen aangaan 😉

Maak een speurtocht voor je partner

Zelf zijn we gek op wandelen. Mannen strekken graag de benen en vrouwen vinden het romantisch. Maar de afgelopen jaren hebben we de meeste wandelroutes in de buurt wel uitgespeeld. Hartstikke leuk om de rest van het land te ontdekken, maar soms wil je gewoon even wat meer in de buurt blijven. Maak daarom een speurtocht voor je partner. Een leuke route die jullie samen lopen, waarbij 1 van jullie de precieze route moet vinden die de ander heeft uitgestippeld. Verzin er leuke opdrachtjes bij voor alleen of samen, neem een wegwerpcamera mee of maak je eigen schatkaart. De maker mag uiteraard tips en hints geven!

Ontdek de avontuurlijke verrassingsboxen van dare me

Zijn jullie toe aan iets avontuurlijker dan koken of wandelen? Bij dare me weten we maar al te goed wat we moeten doen tegen verveling. Onze verrassingsboxen vinden we één van de leukste activiteiten om te doen voor koppels. Elke maand ontdekken jullie een nieuwe verrassingsbox – we noemen ze dare me avonturen. Elk avontuur heeft een ander thema, met speeltjes en/of spelletjes. Samen ontdek je, bouw je tegelijkertijd aan een sterkere relatie en lachen zullen jullie sowieso! Een leuke activiteit, voor als jullie het huis even niet willen verlaten.

Meer weten of onze dare me wereld en avonturen? Lees onze blogs of volg ons via socials! Heb je een vraag? Stuur ons dan gewoon een berichtje.

Liefs,
dare me

PS. Wanneer heb jij voor het laatst je partner verrast?

dare me is de meest ondeugende ontdekkingsreis voor bij jullie thuis. Naast een maandelijkse dare me avontuur vertellen we jullie tussendoor ook kleine geheimen – of reminders – die jullie helpen bij een sterkere relatie.