Veelgestelde vragen (FAQ)

Wanneer je vragen hebt, dan mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Maar in veel gevallen vind je je antwoord hieronder al. Net zo gemakkelijk, toch?

Het maandelijkse dare me avontuur is hét weekend waarin jullie een nieuwe maandelijkse dare me verrassing gaan ontdekken. Het moment dat jullie tijd voor elkaar maken en samen het nieuwe avontuur onthullen. Schenk dus iets lekkers in, steek de kaarsjes aan en trek beiden iets sexy aan. Dit is jullie dare me avontuur.

PS. Onze aftelklok zet het dare me avontuur altijd op het laatste weekend van de maand. Kunnen jullie dan niet? Pak gerust een ander moment. Maar vergeet niet dat de maand erop alweer een nieuw avontuur wacht op jullie.

Simpel. Log in op jullie account en ga naar accountgegevens. Vul hier de juiste gegevens in van jezelf en van je partner. Dan zorgen wij dat jullie volledig worden meegenomen in onze dare me wereld. Lukt iets niet? Neem dan contact op. Let op! Degene die dare me bestelt, beheert het account van beiden. Er is één account per koppel.

Op de dag van verzending ontvangen jullie een mailtje van ons. We versturen jullie nieuwe avontuur altijd 4 dagen vóór jullie maandelijkse dare me moment. Hebben jullie na 2 dagen nog niks ontvangen? Neem dan even contact op. Wij zoeken voor jullie uit waar het avontuur is en versturen eventueel een nieuwe.

Bij dare me geloven we sterk dat sommige dingen eerst geprobeerd moeten worden. Niet zomaar even spieken en denken dat het niets voor jullie is. Maar écht proberen. Daarom dagen we jullie uit – 3 maanden lang. Blijkt het daarna toch niks voor jullie te zijn? No hard feelings. Na 3 maanden kunnen jullie je maandelijks afmelden.

Gunnen jullie – net als wij – anderen ook de dare me pleziertjes, spelletjes en uitdagingen? Snappen we! We werken er hard aan om dare me ook als kado beschikbaar te maken. Laat je mailadres achter en we brengen je op de hoogte zodra het kan!