De leukste seksspeeltjes voor samen

De leukste seksspeeltjes voor samen

De leukste seksspeeltjes voor samen 800 533 dare me

De leukste seksspeeltjes voor samen! Wie zegt dat een vibo alleen voor solo gebruik is? Hoe leuk is het om die erbij te pakken als jullie samen onder de lakens liggen! Daarnaast zijn er genoeg leuke seksspeeltjes voor samen. We hebben de leukste op een rijtje gezet voor de beginnende stellen.

De leukste seksspeeltjes voor samen – wie zegt dat een vibo alleen voor sologebruik is?

De leukste seksspeeltjes voor samen dare me
De leukste seksspeeltjes voor samen volgens dare me

Classic: het vibrerend eitje

Het blijft een klassieker: het vibrerend eitje! Met afstandsbediening natuurlijk. En het liefst met meerdere trilstanden. Ga lekker samen naar een feestje of naar een restaurant. En geef de controle aan je partner. Best spannend! En niemand weet van jullie geheimpje die avond. Hoe lang houden jullie het vol zonder elkaar te bespringen?

Tip: de Lovense – Lush 3 Vibratie Eitje is wel echt een gouden tip. Deze kost wat, maar dan heb je ook wat! Dit eitje werkt namelijk ook op verre afstanden en vanaf een app. Ook leuk dus tijdens een potje sexting…

De Satisfyer Partner Vibrator

Deze is voor degenen die al gewend zijn aan wat hulpmiddelen in bed. Onze laatste ontdekking is de Satisfyer Partner Vibrator. Een vibo voor samen. Met zo’n 32 verschillende manieren om ‘m te gebruiken. Waarvan 11 voor koppels! Leuk om een keertje samen uit te proberen en te onderzoeken wat jullie het leukste vinden samen!

Nog zo’n klassieker: handboeien

Classic! En ideaal voor de beginnende avonturiers. Of het helemaal onder seksspeeltje valt? Geen idee, maar wij vinden van wel. Begin rustig door simpelweg de handboeien om te doen in een gemakkelijke positie. Je merkt snel genoeg een verandering in power play. Toe aan iets meer? Maak dan de handboeien vast aan het bed – zodat je nergens heen kan. Of met je handen op de rug. Helemaal next level? Combineer ‘m met een vibo!

Surprise! De verrassingsboxen van dare me

Of deze meteen onder speeltjes valt, is over te twisten. Laten we verklappen: met sommige verrassingsboxen wel. En leuk is het zeker! Daarom nemen we ‘m gewoon op in dit lijstje met de leukste seksspeeltjes voor samen. Want met dare me ga je ten slotte samen op avontuur. Soms met spelletjes, soms met speeltjes en hoe dan ook een verrassing!

Meer weten of onze dare me wereld en avonturen? Lees onze blogs of volg ons via socials! Heb je een vraag? Stuur ons dan gewoon een berichtje.

Liefs,
dare me

PS. Bestel eens iets en adresseer het aan je partner… Hint hint!

dare me is de meest ondeugende ontdekkingsreis voor bij jullie thuis. Naast een maandelijkse dare me avontuur vertellen we jullie tussendoor ook kleine geheimen – of reminders – die jullie helpen bij een sterkere relatie.