Tekenen dat jouw relatie goed zit – ontdek onze 4 belangrijkste!

Tekenen dat jouw relatie goed zit – ontdek onze 4 belangrijkste!

Tekenen dat jouw relatie goed zit – ontdek onze 4 belangrijkste! 800 532 dare me

Allemaal kunnen we er wel een paar noemen: tekenen dat jouw relatie goed zit. Het kan soms best een uitdaging zijn om je relatie goed en leuk te houden. Jij verandert, je partner verandert, dus is het ook belangrijk dat jullie relatie meeverandert. Daarom herkennen we graag een aantal signalen dat het wel goed zit met jullie. Niks geen sleur, ongemakken of genoegen nemen met – jullie staan met z’n tweetjes on top of the world!

Herkennen jullie de tekenen van een goede relatie?

dare me - tekenen dat je relatie goed zit
Ontdek de tekenen dat jouw relatie goed zit

Jullie durven jezelf te zijn

Misschien wel het allerbelangrijkste van allemaal: jullie durven alle twee jezelf te zijn. Loop je soms op eieren, voel je je niet veilig om dingen te doen of zeggen, of hou je irritaties achter? Dan zit er echt iets niet goed. En, je wordt er uiteindelijk doodongelukkig van. Er is niets mooier dan alle twee jezelf kunnen zijn en elkaar ook zo te accepteren. Bij dare me geloven we hier heilig in.

Er wordt keihard samen gelachen

Humor is o zo belangrijk in een relatie. Samen keihard lachen, om jullie eigen stomme grappen bijvoobeeld, schept nou eenmaal een band. Naast al die diepzinnige en belangrijke gesprekken die je samen voert, moet je net zo hard samen lachen. Het neemt stress en angst weg en jullie creëren fijne positiviteit samen. Lach eens samen tussen de lakens met een dare me avontuur!

Er is duidelijke en open communicatie

Oef, je zou het niet denken, maar hier kunnen heel veel stellen nog stappen in maken. Het is zo makkelijk om langs elkaar heen te praten en niet goed naar elkaar te luisteren. Open communicatie betekent niet alleen vertellen what’s on your mind. Maar ook goed opletten en luisteren naar je partner. Verbaal én non-verbaal. Dingen bespreekbaar maken is soms het moeilijkste wat er is, zeker als jullie dat al een tijdje niet gewend zijn. Daarom zitten bij onze dare me avonturen soms gesprekskaartjes. Handig, want zo hoef je zelf niet ‘plotseling’ over dingen te beginnen. De handvatten maken het jullie zoveel makkelijker. Stel elkaar vragen, luister naar het antwoord en oordeel niet meteen. Dat is jullie vertrekpunt voor een open communicatie. Wordt jullie relatie alleen maar sterker van – trust us!

Jullie durven elkaar te vertellen wat je wilt

Deze lijkt een beetje op nummer 1 en 3. Maar ook al is de communicatie onderling al top, durf je zomaar te vertellen wat je wilt? Je grootste dromen in het leven? Of je stoutste dromen tussen de lakens? Uit ervaring weten we dat hoe langer je samen bent, hoe moeilijker dit is. Zeker als jullie dit niet gewend zijn van elkaar. De key is om elkaar een veilige omgeving te bieden. De ander laten weten dat het altijd oké is om wat-dan-ook te vertellen. Ook weer zonder meteen een oordeel klaar te hebben. Het gaat om openstaan voor elkaar. En die veilige plek te creëren, wetende dat no matter what jullie hier samen over kunnen praten. Klinkt simpel hè? Is het niet. Weten we. Dit is de hele fundering waarop wij onze dare me wereld hebben gebouwd. Omdat we weten dat dit lastig is. Maar o zo belangrijk voor een gezonde, sterke, fijne relatie.

Meer weten of onze dare me wereld en avonturen? Lees onze blogs of volg ons via socials! Heb je een vraag? Stuur ons dan gewoon een berichtje.

Liefs,
dare me

PS. Wanneer heb je voor het laatst een stiekem briefje achtergelaten voor je partner?

dare me is de meest ondeugende ontdekkingsreis voor bij jullie thuis. Naast een maandelijkse dare me avontuur vertellen we jullie tussendoor ook kleine geheimen – of reminders – die jullie helpen bij een sterkere relatie.